Vennligst registrér din epostadresse for å laste ned eboka

PRESSEMELDING

Sveinung Hølmebakk til [konsertsted]

 

Sveinung Hølmebakk har konsert i [sted og dag]  Her vil han synge sanger fra sin nyeste CD «Eit anna lys" som kom i høst. Dette er hans niende soloalbum. De aller fleste av sangene på albumet bærer Sveinungs signatur. 

 

Sveinung Hølmebakk begynte å skrive sanger først som 35-åring. 

- Jeg angrer mye her i livet, men noe av det jeg angrer aller mest på, er at jeg ventet så lenge med å begynne å skrive. Men da jeg først begynte, hadde det samlet seg opp så mye å skrive om, at det ble ganske mange sanger etterhvert, forteller Sveinung Hølmebakk. 

 

Han skriver alle typer sanger, selv om de fleste nok forbinder han med kristne tekster.  

 

- På konsertene mine synger jeg stort sett mine egne sanger, men jeg tar alltid med noen av de gamle bedehussangene som jeg er oppvokst med. Og så elsker jeg å få folk til å le. Det blir alltid noen morsomme historier mellom sangene, forteller den allsidige artisten. 

 

Flere av disse historiene har han samlet i de to vitsebøkene har har gitt ut. Den siste kom i 2017. 

 

Sveinung Hølmebakk bor i Kristiansand men er født på Karmøy i 1977. Han har mastergrad i utøvende sang fra Griegakademiet i Bergen og har studert musikkvitenskap ved NTNU Trondheim og Universitetet i Oslo. Han har deltatt i en rekke TV-programmer, deriblant Beat for Beat, Ti på Topp, Kvelden før kvelden, Sommeråpent og Førkveld. Sammen med Nordic Tenors vant han Komiprisen for Beste Nykommer i 2006 og var musikalsk toastmaster i HM Kong Haralds 70-årsdag.

 

Last ned høyoppløselig pressebilde her: https://drive.google.com/file/d/1x5s2nT8KSXulG-49cY80JkgqkjqujoQF/view?usp=sharing

For mer info, ta kontakt med Sveinung Hølmebakk på telefon 95 19 14 03.

Se også Sveinung internettside: www.sveinung.no

Cover bilde Eit anna lys 2018_.jpg