Vennligst registrér din epostadresse for å laste ned eboka

KONTRAKTSVILKÅR FOR KONSERT MED SVEINUNG HØLMEBAKKa) Konserten skal ha en pause midt i, der publikum får servert en kopp kaffi og noe å bite i (kjeks e.l.). Arrangøren forplikter seg til å dekke og besørge dette

b) Artisten trenger et eget rom å være i før og etter opptredenen. Rommet skal være oppvarmet og ligge i en stille del av bygningen. Det skal være utstyrt med et bord, 2 stoler, strykejern og strykebrett. Ved artistens ankomst skal arrangøren ha satt ut kaffe, mineralvann uten tilsatt sukker, frukt og et lite fat med rundstykker eller en salat m/kylling. Artisten ankommer konsertlokalet 2,5 timer før konsertstart i de tilfeller han har med eget lydanlegg. Ellers 2 timer før.

b) Arrangøren setter opp et bord i foajéen/gangen der artisten kan selge CD'er i pausen og etter arrangementet.

c) I de tilfeller der artisten sender ut rabattkuponger til sine nyhetsbrev-abonnenter, vil disse få en rabatt på inntil 50 kr per billett mot fremvisning av kupong ved inngangen

d) Arrangøren forplikter seg til å sette inn minst 1 fargeannonse i lokalavisa. Artistens tilknytning til Nordic Tenors kan brukes i redaksjonell omtale, men ikke i annonser, plakater o.l. Ingen andre enn følgende bilde skal brukes i markedsføringen av artisten: Pressebilde

e) Arrangøren forplikter seg til å kontakte lokalavisa for å forsøke å få en redaksjonell forhåndsomtale av konserten: Pressemelding

f) Tekniske krav til lydanlegg i de tilfeller arrangør besørger dette:

Nystemt flygel eller digitalt piano av type Yamaha P-250 el. CP-300. Flygelet/piano skal stå på et opphøyd nivå eller scene, slik at publikum ser artisten godt. Lyset i salen skal være dempet, og artisten skal være opplyst med egnet scenelys. Lydanlegget skal være av profesjonelt merke (Soundcraft, Yamaha, JBL, Nexo e.l.). På scenen trenger artisten 1 monitor og 1 mikrofonstativ av bra kvalitet (K&M eller tilsvarende). Artisten har med sin egen vokalmikrofon (Sennheiser 965). Arrangør forplikter seg til å stille med en kompetent og erfaren lydtekniker. Lydprøven skal foregå senest 2 timer før konsertstart. Under prøven skal det være ro i lokalet.

Pressebilde Arvesang.jpg

PRESSEMELDING

Sveinung Hølmebakk til [konsertsted]

 

Sveinung Hølmebakk har konsert i [sted og dag]  Her vil han synge sanger fra sin nyeste CD «Arvesang". Dette er hans tiende soloalbum, og denne gangen er det ikke hans egne sanger han har spilt inn.

 

- For en tid tilbake begynte jeg å bla i kristne sang- og salmebøker. Der fant jeg mange av de sangene jeg var oppvokst med fra menigheten hjemme på Karmøy. Det slo meg plutselig hvor få av disse sangene vi synger i dag, forteller Sveinung. - Da jeg innså at store deler av denne sangskatten er i ferd med å forsvinne fra mange menigheter og kirker i dag, bestemte jeg meg for at jeg ville spille inn noen av dem og løfte dem fram i lyset igjen.


Sveinung forteller at han har valgt et gjennomsiktig lydbilde med få instrumenter på denne innspillingen. - Jeg har kun med meg en pianist, en gitarist og en som spiller Hammond-orgel. Jeg ønsker å ta lytteren med tilbake til benken på bedehuset, og jeg håper jeg har klart å formidle den gleden og inderligheten jeg selv har for disse sangene.


- Når vi snakker om den kristne sangskatten, tenker vi gjerne på salmer og åndelige viser som er skrevet for mer enn 100 år siden. Men det fins veldige mange flotte sanger som er langt yngre og som nå dessverre er utrydningstruet, fortsetter Sveinung. Derfor har jeg også tatt med sanger som er skrevet på 70- og 80-tallet. På konserten får du høre sanger som «Du vet väl om att du är värdefull», «Det enda som bär», «Jag har hört om en stad» og «Eg har fred i mi sjel» som er Sveinung Hølmebakks egen gjendiktning av den amerikanske hymnen «It is well with my soul».
Mange forbinder også Sveinung Hølmebakk med humor. Han har gitt ut to vitsebøker og krydrer alltid konsertene sine med morsomme historier mellom sangene.


Sveinung Hølmebakk bor i Kristiansand men er født på Karmøy i 1977. Han har mastergrad i utøvende sang fra Griegakademiet i Bergen og har studert musikkvitenskap ved NTNU Trondheim og Universitetet i Oslo. Han har deltatt i en rekke TV-programmer, deriblant Beat for Beat, Ti på Topp, Kvelden før kvelden, Sommeråpent og Førkveld. Sammen med Nordic Tenors vant han Komiprisen for Beste Nykommer i 2006 og var musikalsk toastmaster i HM Kong Haralds 70-årsdag.

 

Last ned høyoppløselig pressebilde her: https://drive.google.com/open?id=1pDX8VyEpOuJTTqkLt6DA58WKTYqm4ack

For mer info, ta kontakt med Sveinung Hølmebakk på telefon 95 19 14 03.

Se også Sveinung internettside: www.sveinung.no

Sveinung Hølmebakk Minora Music (org. nr. 982915368 )     Adresse: Ravnedalsveien 13, 4616 Kristiansand     Telefon: 47332181     Epost: line@sveinung.no     

Personvern: www.sveinung.no/personvern     Salgsbetingelser: www.sveinung.no/salgsbetingelser